Familie

Iets te vieren? Of gewoon een dagje uit ‘maar dan anders’.
Verjaardag, kroonjaar, een verloving, zilveren of gouden bruiloft, familiereünie, of zomaar samen iets leuks doen. Geen betere gelegenheid en geen betere omgeving dan een lunch, een middag, borrel, een dag of een weekeinde aan boord van de Nautilus.

Ontspanning, frisse lucht, wat wind om de oren, prachtig uitzicht over het water. Zon.
De elementen. Even samen weg van alles. Lekker bijkomen, zomaar wat bijpraten. Een gezamenlijke belevenis voor jong en oud. Landrot, waterrat of watersporter, voor elk wat wils.

Alles wijst zich vanzelf en de dag vliegt om.

Maar het kan ook actiever. Genoeg te doen op, in en om het water: vissen, zwemmen, zeilen met kleine bootjes, klein zeilwedstrijdje of zeilles voor wie wil, duiken, roeien, waterskiën. Een bezoek aan het Muiderslot, Pampus, Marken of een andere plaats aan IJsselmeer of Waddenzee.

Eenvoudig met koffie/thee, een drankje en wat soep en een broodje. Of volledig verzorgd met een uitgebreide lunch naar keuze. Of een high thee op het ruime achterdek. Een borrel met klein hapje ter afsluiting of liever een diner aan boord als de ideale afsluiter. Op het achterdek of in de salon met wijds uitzicht over het water, of in het vooronder zoals de marine bemanning in eerdere tijden. Een eenvoudige doch voedzame scheepsmaaltijd, een Italiaanse tafel met wapperende witte kleden, of een luxe meergangen diner binnen of juist buiten. Geheel naar uw wensen en smaak.

Voor live muziek kan gezorgd worden. Een gitarist. Een pianist achter een vleugel op het achterdek. Een DJ. Wat u wilt.

En wat dacht u van een klein stukje cabaret, een zangeres of een speciaal feestlied bijvoorbeeld in de vorm van een ‘singing telegram’?

Hoe dan ook: het wordt een unieke en onvergetelijke dag!

We denken graag met u mee over het hele programma, vanaf de eerste stap op de loopplank tot het moment van inschepen tot het uitschepen een aantal uren later.