Bedrijf

De Nautilus is het ideale schip voor een bedrijfsuitje tot maximaal 12 personen. Voor grotere groepen hebben we daarnaast de beschikking over meerdere schepen: zeilschepen, klein of groot, salonboten, unieke speedboten, roeiboten. In dat geval is geen enkele groep te groot. De Nautilus fungeert als moederschip, voor de fourage en als basis voor degenen die in alle rust toe willen kijken.

Zomaar een ontspannen middag, dag of avond met collega’s of ‘buitenlandse’ relaties. Actiever kan ook, met bijvoorbeeld een zeilwedstrijd of zeillessen, roeien, kanoën. De Nautilus als startschip met haar echte scheepshoorn en als ‘honk’ voor de wedstrijdcommissie.

Of nog een stap verder: een dag met een speciaal doel. Introductie van een nieuwe strategie, nieuwe corporate identity, nieuwe verkoopdoelstellingen, teambuilding.
Anything goes. Wij verzorgen elke bijeenkomst op maat.

De tocht op het water, in welke vorm dan ook, kan gecombineerd worden met een bezoek aan een bezienswaardigheid of cultureel evenement.

En ter afsluiting een fantastische borrel of diner op het water. Ontspannen, na de gezamenlijke inspanning. Ondergaande zon. Een eenvoudige doch voedzame scheepsmaaltijd of luxe diner. Buffet of seated dinner.

De Nautilus biedt ook de ideale omgeving en mogelijkheden voor uw jaar- of kwartaalvergadering, die ene speciale vergadering of broodnodige brainstormsessie. De bekende ‘dag op de hei’, maar dan totaal anders en van begin tot einde inspirerend. Een ontbijtbespreking. Of voortaan dé locatie voor uw reguliere halfjaarlijkse bijeenkomst.
Een verfrissende mogelijkheid voor uw raad van bestuur, raad van toezicht, raad van commissarissen, management team, speciaal project team of geselecteerde sales force.

Aan boord vertoeven van de Nautilus is ook voor uw zakenrelaties, speciale gasten, buitenlandse gasten – hoe verwend dan ook – een onvergetelijke ervaring. Van een tocht door de Amsterdamse havens, een kort rondje over het IJsselmeer tot een volle dag en avond met meerdere activiteiten, op en top catering en verzorging van begin tot einde.
Bezoek aan een van de vele prachtige plaatsen aan het water, live muziek op het water – klassiek of rock – en/of een gezamenlijke activiteit, zoals roeien of zeilen. En dan voor anker en in alle rust uitkijkend over de einder, een glas wijn of bier in de hand, pratend over hobbies, gezin, nieuwe markten, challenges, een nieuwe samenwerking. Ongedwongen en ontspannen. Ruimte om te praten en te denken. Diner op het achterdek ter afsluiting.
Hoe dan ook, een goede investering.

De Nautilus biedt ook perfecte faciliteiten voor een presentatie, salestraining of een peptalk door een gerenommeerde spreker, bekende Nederlander, sporter of theaterpersoonlijkheid.

Wij denken graag met u mee over de vele mogelijkheden voor een unieke bijeenkomst of speciale dag voor uw bedrijf, uw organisatie, medewerkers, collega’s, bestuurders of uw relaties.