Restaurant op het Water

Restaurant op het water de ms Nautilus.

Op afspraak.
Op een locatie naar uw keuze.
Met de stevige en veilige bijboot of sloep vervoeren we u en uw gasten naar en van het schip.
Of u kunt met uw eigen zeilboot, motorboot, sloep of kano langzij komen en aanleggen.

De kombuis en de keukenbrigade kunnen alles aan. Van scheepsmaal tot luxe vijfgangen diner. Een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’ of de Italiaanse, Marokkaanse, Spaanse of Oosterse keuken.

Voor kleinere groepen binnen, in de salon of in het vooronder.
Voor grotere groepen op het achterdek met wijds uitzicht over het water.
Voor nog grotere groepen een buffet vanaf het achterdek, waarbij iedereen met bord en glas in de hand zijn gang kan gaan op het voordek en de gangpaden.
Voor zeer grote groepen koppelen we de Nautilus aan een ponton of aan een ander schip.
Zo ontstaat een eigen eiland, een eigen wereldje met eten, een drankje en desgewenst muziek, een theateract, dans of andere vorm van entertainment.

Een ‘grand diner’ voor twee personen, romantisch op het achterdek bij ondergaande zon.

Wat te denken van een uitgebreide en feestelijke lunch voor 10 tot 25 personen aan lange tafels met wapperende kleden op het achterdek, of met een kleiner gezelschap in de salon. Met wijds uitzicht over het kabbelende water, in of uit de zon, een beetje verkoeling of een warm briesje, beschut of verwarmd, afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook in de winter, herfst of vroege lente in de aangenaam verwarmde salon en/of het vooronder.

Een overheerlijk diner op een onvergetelijke locatie. Een high tea of een uitgebreide borrel. Eventueel gecombineerd met een borrel vooraf. Gewoon lekker rustig, beetje praten of mijmeren of ‘aangekleed’ met goede live muziek, een shantykoor of klassieke pianist.

Een ontbijtbespreking aan boord. Met een nieuwe (buitenlandse) prospect, het management team, de raad van bestuur of raad van toezicht. Als start van een nieuwe salescampagne of ter afronding van een special project. Weinig tijd en toch even echt de tijd voor elkaar en het doel van de bijeenkomst. Weg van het stadse leven, uniek, verfrissend, inspirerend.